Medisinske forberedelser

Listen over ting som kan gå galt på tur er lang. Heldigvis er listen over ting som sansynligvis går galt en god del kortere. Med gode forberedelser, læring fra andres erfaringer og gode venner med legeutdannelse kan man også begynne å føle seg komfortabel med konsekvensene av at noe kommer til å gå galt.

I går var vi hos Marius og Nelli og fikk grunnleggende opplæring og nyttige tips og triks til behandling av sår, kutt og infeksjoner. Vi fikk også øve oss på sutur (sammensying av sår), fikk en lang og gjennomtenkt liste med resepter på nyttige legemidler (alt fra antibiotika til smertestillende), ble kjent med Felleskatalogen.no (oppslagsverk for all verdens legemidler), og fikk med oss et formelt skriv som forhåpentligvis begrunner hvorfor vi har med oss så mye legemidler gjennom diverse tollgrenser.

IMG_0085

Mrs. Wifi lærer å sy sår 🙂

Alt dette er jo gode eksempler på forberedelser (og penger) man håper man ikke får bruk for, men det hører med.

Skipsapoteket v1.0 er på plass.

Stor takk til Marius og Nelli.

I am the Captain of this ship, and I have my Wife´s permission to say so!

2 thoughts on “Medisinske forberedelser

    • Brit og Rune Westberg says:

      Skjønner at forberedelsene er veldig bra. Vi håper at det ikke blir behov for å bruke så mye av medikamentene?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *