Blankt vann og fine fisker

Slitsom fly tur: Vi drar med en annen familie : Ebba,Maria,Karl Ludvig og Albert

Vi dro fra Gardemoen fly plass. Vi tok fly i 2timer til Paris og tok buss til en annen fly plass men vi måtte vente på 2 busser og flyet dro snart . Men da vi gikk ut av bussen var Ebba og Tuva borte! Tydeligvis hadde en dame dyttet dem inn i heisen. De gikk ut men da hadde vi gått inn. Tuva og Ebba gikk til der vi startet og ringte mamma.     Mamma svarte: hvor er dere!!!

Tuva svarte:vi er ved bussen

Mamma: er dere inni bussen!!??

Tuva: Nei! Vier der vi gikk av bussen.

Når alle var samlet gikk Albert inn i en heis med fremmede folk.vi skulle egentlig til etasje 0  men han kom til etasje – 2 så vi måtte vente på han. Når han  endelig kom til riktig etasje skulle vi på do. Mens vi var på do ropte de oss opp. Vi skyndte oss gjennom  sikkerhetskontrollen å da vi gikk inn i flyet fant vi ut at vi egentlig ikke hadde noe og stresse med.Fordi flyet var 1time og 15min forsinket .?  ?  ?

                        ?

Tiril er den yngste matrosen ombord på S/Y KEA

3 thoughts on “Blankt vann og fine fisker

 1. Karoline says:

  Hei godjenta mi?. Morsomt å lese innlegget ditt! Det hørtes litt stressende ut, men bra alt ordnet seg til slutt og at dere rakk flyet ??. Nyt alle inntrykkene og alt det spennende du kan se på✨☺️?. Stor klem fra tante

 2. Liv Holm Korsvold says:

  Hei Tiril!❤Tusen takk for koselig julekort og julepynt, den skal vi henge på juletreet!???Håper du har det bra etter den lange strevsomme reisen!?❤?Heldiggriser er dere som kan bade og kose dere!?? Du er så flink til å fortelle, Tiril, gleder meg allerede til neste blogginnlegg!❤?❤Ha en fin jul og bursdagsfeiring av Tuva!???❤?Mange klemmer fra bestemor og farfar i Kilen!❤❤❤❤

 3. Kari og Morten Overvik says:

  Kjære Tiril.
  Det var så rart å vinke farvel til deg på Gardermoen mandag morgen. Men det var fint å få treffe vennene deres Ebba og Albert, og vi vet jo at dere vil få det mye gøy og mange fine opplevelser sammen med dem :-))
  Det var virkelig en spennende tur dere hadde – men dere klarte det så fint – og derfor gikk det jo veldig bra til slutt . Og nå er dere på plass alle sammen og koser dere i KEA, og det var sikkert veldig bra å treffe igjen pappa. Kos dere masse nå, vi gleder oss til å høre mer fra deg og resten av familien.
  Klemmer fra farmor og bestefar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *