Blankt vann og fine fisker

Slitsom fly tur: Vi drar med en annen familie : Ebba,Maria,Karl Ludvig og Albert

Vi dro fra Gardemoen fly plass. Vi tok fly i 2timer til Paris og tok buss til en annen fly plass men vi måtte vente på 2 busser og flyet dro snart . Men da vi gikk ut av bussen var Ebba og Tuva borte! Tydeligvis hadde en dame dyttet dem inn i heisen. De gikk ut men da hadde vi gått inn. Tuva og Ebba gikk til der vi startet og ringte mamma.     Mamma svarte: hvor er dere!!!

Tuva svarte:vi er ved bussen

Mamma: er dere inni bussen!!??

Tuva: Nei! Vier der vi gikk av bussen.

Når alle var samlet gikk Albert inn i en heis med fremmede folk.vi skulle egentlig til etasje 0  men han kom til etasje – 2 så vi måtte vente på han. Når han  endelig kom til riktig etasje skulle vi på do. Mens vi var på do ropte de oss opp. Vi skyndte oss gjennom  sikkerhetskontrollen å da vi gikk inn i flyet fant vi ut at vi egentlig ikke hadde noe og stresse med.Fordi flyet var 1time og 15min forsinket .😦  👀  😯

                        👅

Tiril er den yngste matrosen ombord på S/Y KEA

3 thoughts on “Blankt vann og fine fisker

 1. Karoline says:

  Hei godjenta mi😊. Morsomt å lese innlegget ditt! Det hørtes litt stressende ut, men bra alt ordnet seg til slutt og at dere rakk flyet 👍🏼. Nyt alle inntrykkene og alt det spennende du kan se på✨☺️😘. Stor klem fra tante

 2. Liv Holm Korsvold says:

  Hei Tiril!❤Tusen takk for koselig julekort og julepynt, den skal vi henge på juletreet!😁🎅🎄Håper du har det bra etter den lange strevsomme reisen!😁❤😁Heldiggriser er dere som kan bade og kose dere!😁😁 Du er så flink til å fortelle, Tiril, gleder meg allerede til neste blogginnlegg!❤😁❤Ha en fin jul og bursdagsfeiring av Tuva!🎅🎄🎅❤😁Mange klemmer fra bestemor og farfar i Kilen!❤❤❤❤

 3. Kari og Morten Overvik says:

  Kjære Tiril.
  Det var så rart å vinke farvel til deg på Gardermoen mandag morgen. Men det var fint å få treffe vennene deres Ebba og Albert, og vi vet jo at dere vil få det mye gøy og mange fine opplevelser sammen med dem :-))
  Det var virkelig en spennende tur dere hadde – men dere klarte det så fint – og derfor gikk det jo veldig bra til slutt . Og nå er dere på plass alle sammen og koser dere i KEA, og det var sikkert veldig bra å treffe igjen pappa. Kos dere masse nå, vi gleder oss til å høre mer fra deg og resten av familien.
  Klemmer fra farmor og bestefar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *