Tenk på det!

Nå har vi kommet til Martinique og endelig kan reisen begynne på ordentlig! Flyturen hit var ganske stressende og komisk, men det gikk heldig vis bra til slutt da. Det jeg tenkte i dag var at dere skulle få høre om den flyturen vår: Først så tok vi et fly, og det gikk helt fint, men når vi skulle ta buss til det andre flyet var det fullt på de to første bussene så vi satt ca. en halv time på bussholdeplassen og ventet på at den tredje bussen skulle komme. Da den tredje bussen kom fikk vi endelig plass på bussen. Men det vi ikke visste, var at vi egentlig hadde veldig dårlig tid. Det var først når vi var ferdige på bussen at det gikk opp for oss. Da ble alle sammen veldig stresset. Mammaene løp rundt som gale for og rekke flyet.

Forresten så reiser vi med en annen familie som har to barn som heter Ebba og Albert. Mammaen og pappaen deres heter Maria og Karl Ludvig.

Men tilbake til flyturen. Mamma og Maria ga oss masse beskjeder men vi hørte ikke hva de sa. Så plutselig kom det en dame og dyttet oss inn i heisen. Vi fant ut at det ikke var så lurt og ta heisen da, så vi gikk ut. Men da vi hadde kommet ut, hadde de andre gått inn på flyplassen. Jeg ble vettskremt og ekstra stressa da det skjedde. Men mest av alt ble jeg vettskremt. Jeg og Ebba ringte til mamma og hun kom ut til oss. Da vi skulle ta heisen gikk Albert inn i en heis med masse fremmede! Vi skulle egentlig til 0, men Albert gikk først ned til -2 og så til en etasje over. Helt til han kom til 0. Så matte vi evakuere flyplassen fordi det var en som hadde satt fra seg kofferten sin. Da vi endelig kunne gå inn igjen, gikk vi på do. Da vi var på do, så ble vi ropt opp på høyttaleren fordi flyet skulle gå! Da vi kom inn på flyet viste det seg at flyet var en time og et kvarter forsinket! Så vi hadde ikke noe og stresse for egentlig!

Tuva er den eldste matrosen ombord på S/Y KEA

12 thoughts on “Tenk på det!

 1. Bente Kolbjørnsen says:

  Tusen takk for flotte reisebrev Tuva og Tiril. Dere er kjempeflinke til å skrive. Veldig kjekt å høre hvordan dere har det underveis. Kos dere en masse videre.
  Store klemmer fra mormor og morfar

 2. Karoline says:

  Hei vennen min❤️. Spennende å lese det du skriver! Du skriver så godt, Tuva???. Reisen hørtes veldig stressende ut, men bra alt ordnet seg!! Kos deg masse med alt spennende og nytt⛵️????. Stor Klem fra tante❤️❤️

 3. Liv Holm Korsvold says:

  Hei Tuva ?❤? Aller først må jeg takke for flott julekort og julepynt som farfar og jeg fikk i posten! Tusen takk,vi ble så glade, kortet henger på kjøleskapet og julepynten skal vi henge på juletreet lille julaften!?❤?Det var jammen en strabasiøs tur dere hadde!!! Så godt at alt ordnet seg til sist!?❤?Håper du har det bra nå, og har kommet deg etter den lange tøffe turen!?❤?Det er ikke mange dagene til du blir 11 år nå!????Det er ikke mange som kan feire 11 års dagen så langt hjemmefra!?Farfar og jeg er stort sett ferdig med juleforberedelsene nå, i morgen blir det husvasken og på fredag kommer tante Karoline, onkel Johannes og onkel Eirik hit til Kilen for å feire jul med oss!???Min mamma Ingebjørg skal vi hente hit på julaften!?Luma skal feire jul med sin familie i Lillestrøm!??? Vi gleder oss veldig til det, men det er rart å feire jul uten dere, særlig nå som dere er så langt borte! Savner dere allerede!❤❤❤❤Jeg gråt på søndag da vi snakket sammen og sa ha det!? ❤Ha det godt så lenge , Tuva, skriver igjen på bursdagen din på julaften!❤?❤Hils mamma og pappa og Tiril?❤?❤ Skal skrive til Tiril også!?Klemmer fra bestemor, farfar hilser også så mye!❤❤

 4. Kari og Morten Overvik says:

  Kjære Tuva.
  Det var så rart å vinke farvel til dere på Gardermoen tidlig mandag morgen……Men det var veldig fint å få hilse på Ebba og Albert (og Maria) og vite at dere skal ha det mye moro sammen med dem i tiden som kommer. Og for deg og Tiril var det nok veldig stor stas å treffe igjen pappa etter to ukers fravær. Du skrev så flott om tøffe opplevelser på turen, men dere taklet jo disse veldig bra .-)) Nå er det så godt å vite at dere alle er vel framme, og vi gleder oss med dere og ser frem til flere reisebrev,
  Klem fra farmor og bestefar

  • Kari og Morten Overvik says:

   Kjære Tuva.
   Det var så rart å vinke farvel til dere på Gardermoen tidlig mandag morgen……Men det var veldig fint å få hilse på Ebba og Albert (og Maria) og vite at dere skal ha det mye moro sammen med dem i tiden som kommer. Og for deg og Tiril var det nok veldig stor stas å treffe igjen pappa etter to ukers fravær. Du skrev så flott om tøffe opplevelser på turen, men dere taklet jo disse veldig bra .-)) Nå er det så godt å vite at dere alle er vel framme, og vi gleder oss med dere og ser frem til flere reisebrev,
   Klem fra farmor og bestefar

 5. Matsumoto says:

  Heisann Tuva, Tiril, Janne og TK!

  Spennede å høre at dere alle er samlet i drømmeland!
  Mitt første besøk her på denne bloggen, og jeg er veldig imponert over skriveferdighetene til matrosene!!

  Kos dere alle sammen!

  Mats

 6. Capt. TK says:

  Tuva hilser og sier takk for hilsener. Til dere som legger inn kommentarer: det kan ta litt tid før de dukker opp, fordi kommentarene må godkjennes før de blir aktive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *