Mekker på Martinique!

Utrolig men sant, nå er vil alle samlet på Martinique! Deilig å endelig se båten, har jo vært litt spent på om det var så ille som Capt. TK har gitt inntrykk av…. Kan vel konstatere at det fortsatt gjenstår litt før KEA er ship shape, men Capt. TK har gjort en kjempejobb med henne så langt! De fleste store prosjekter er unnagjort (og de fleste båtbutikker på Martinique er tømt…!). Men listen over små og mellomstore prosjekter er lang, og den skal vi kose oss med fremover;) I går laget vi vårt eget ferskvann!!

Vi blir liggende på Martinique til over jul, så i dag blir det feiring av Tuva sin 11 årsdag og julaften.

Det skal ikke stå på innsatsen når det gjelder julestemning her på Martinique. Men det er nok mer blue enn white Christmas her tross alt, som for så vidt ikke ser ut til å plage barna nevneverdig.

Dog ble Tiril litt skuffet over at det ikke ble julegrøt med mandel, så vi kjørte rosin i yoghurten i stedet;)

God jul fra KEA!

7 thoughts on “Mekker på Martinique!

 1. Karoline says:

  Heheh, morsomt å lese det du skriver, Janne!✍?? Veldig gøy å følge med! Ønsker Tuva jenta mi en strålende 11 års dag✨?. Kos dere med en veldig annerledes og spennende jul??.

 2. Marie Gulsvik says:

  Riktig god jul til dere alle sammen! Og gratulerer med dagen Tuva ?
  Det er så stas å følge med på eventyret deres.

 3. Bente. Chr Kolbjørnsen says:

  Gledelig jul til hele crewet ombord på S/Y Kea ❣️❣️Flott både å se og høre at alt er vel
  med dere ??????

 4. Ina Catrine Nordbø-Rasmussen says:

  God jul. Håper dere får båten klar til avreise. Det er spennende å følge dere. Tusen takk for at dere deler små og store opplevelser med oss. En annerledes jul kan være å foretrekke. Fortsatt god jul, og gratulerer med overstått Tuva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *