Bursdag på Martinique!??

Jeg har bursdag på julaften. Og som dere vet så er vi på Martinique som hører til Frankrike. Her så snakker de fransk. Vi har spist julemiddag på en restaurant hvor de hadde sin tradisjonelle julemat. Den var ikke som i Norge, men det meste av det var godt. De spilte masse fransk musikk og det var mange som danset. Så fikk Ebba de som spilte musikk til å spille bursdagssangen til meg. Det hun ikke visste var at den kom på fransk og det var jo litt gøy å få bursdagssangen på fransk da!?????????????????

Tuva er den eldste matrosen ombord på S/Y KEA

7 thoughts on “Bursdag på Martinique!??

 1. Liv Holm Korsvold says:

  Hei Tuva!❤?❤ Så koselig å høre at du hadde en fin bursdagsfeiring, selv om den var annerledes enn det du er vant til! I dag har farfar bursdag , ingen stor feiring vil han ha, men vi skal jo kose oss med god mat i kveld!????Ha det fint videre på den lange reisen, Tuva!?Hils de andre fra oss!?Savner dere!?❤Glad i deg, Tuva!❤Klemmer fra farfar og bestemor❤❤?

 2. Bente. Chr Kolbjørnsen says:

  Kjære Tuva
  Hvilken spennende bursdag du må ha hatt – og så padling på padle board da ?
  Kos deg / dere en masse videre i sol og varme – mormor og morfar har vært på skitur i dag ??.
  Vi gleder oss til å få komme ombord til dere om ikke så altfor lenge❣️Store klemmer fra mormor og morfar ????

 3. Kari og Morten Overvik says:

  Så spennende bursdagsfeiring du hadde, Tuva 🙂 Og det må jo være et veldig artig minne å ha fått bursdagssangen din på fransk !! Ha det bra, du fine 11 åringen vår. Klem fra farmor og bestefar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *