Bequia

Endelig er her. Solens varme sprer glede. Vi kjørte jollen inn til land). Jolle er en liten gummibåt. Vi gikk inn til byen å spiste på en restaurant . Vi gikk  videre til et sted hvor de lagde modellbåter. Der solgte de også noen få kjoler.

Jeg kjøpte denne:

Vi gikk videre til et frukt marked vi møtte en hyggelig dame:

Vi kjøpte mini bananer.

Tiril er den yngste matrosen ombord på S/Y KEA

3 thoughts on “Bequia

  1. Liv Holm Korsvold says:

    Hei Tiril!❤ Du skriver så fint! Skulle ønske jeg kunne ha vært der med dere!❤Ser ut som dere har det helt topp på alle måter og så lærer dere mange nye ting og får mange flotte opplevelser! Her i Kilen er det vinter og kaldt, men nesten ikke snø!⛄Vi kom hjem fra Strømmen for noen timer siden, da var det bare 16 grader inni stua!⛄Heldige dere som er i sol og varme!??Ha det godt så lenge, Tiril!?Klem fra bestemor som er så glad i deg❤

  2. Kari og Morten Overvik says:

    Kjære Tiril. Det var så fint det du skrev om at solens varme sprer glede :-)) Og det var en nydelig kjole du har kjøpt. Klem fra farmor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *