En annerledes skole

Vi har jo litt annerledes skole enn dere i Norgemen det er også gøy her. Vi bader i friminuttene, og i gym svømmer vi rundt båten eller trener på stranden. I ku/hå skal vi lage en sånn:

Vi har hatt

•Matte

•Engelsk

•Norsk

Vi satte oss ned på en restaurant å ble der en stund. Etter vert spiste vi middag. Jeg ble ganske trøtt etter den middagen.

Tiril er den yngste matrosen ombord på S/Y KEA

6 thoughts on “En annerledes skole

 1. Liv Holm Korsvold says:

  Hei igjen Tiril?❤Den skolen dere har høres helt super ut!? Dere kommer til å lære masse som dere ikke ville ha lært hjemmel Godt skolearbeid videre!?❤?

 2. Karoline says:

  Høres veldig bra og gøy ut, Tiril?. Jeg tror du og Tuva lærer masse av å skrive disse blogginnleggene også?????

 3. Bente Chr Kolbjørnsen says:

  Litt av en skole du / dere går på nå – jammen er dere heldige som kan bade i friminuttene og svømme runder båren i gymtimene. Blir spennende å se kunstverket dere skal lage. Masse lykke til ❣Klemmer mormor og morfar

 4. Kari og Morten Overvik says:

  Tenk å få bade i friminuttene, det er jo helt fantastisk, Tiril ? Den veggpynten du skal lage i ku/hå timene – den var veldig flott og spesiell – det blir nok gøy. Kos deg videre med “annerledes-skolen”. Dette blir spennende. Klem fra farmor og bestefar

 5. Siv Lippert says:

  Hei Tiril!!
  Skolen din ser kjempe morsom ut!! Vi syns det er veldig gøy å følge med på dere og det var hyggelig å se videoen deres på YouTube!! Jeg savner deg kjempe mye ??
  Hilsen Pernille (og Siv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *