Mine følelser

Denne seilturen var helt ny for meg først når jeg fikk vite om det. Da tenkte jeg: hvordan skal dette gå? Men nå så innser jeg at det ikke er noe å bekymre seg for. Jeg kommer til og få det kjempefint her. Det jeg tenker er et lite problem er jo at jeg veldig ofte blir sjøsyk, men også nå så innser jeg at det er bare et lite problem som lett kan fikses. Noen ganger så ser jeg på pappa når han arbeider og tenker: stakkars pappa. Hvordan skal dette gå? Han bare jobber og jobber og fikser og fikser. Alltid er det noe som blir ødelagt og alltid er det noe han må fikse. Hvordan er det egentlig pappa føler det? Men det jeg tenker mest på er at vi kommer til og få det kjempe fint! Og tenk at dette bare er noen av de første dagene vi har på dette året! Og tenk at jeg får lov og oppleve dette med hele familien min! Det med skole på båten, det må jeg nok vende meg litt mer til men ellers er alt med dette året helt fint. Det blir som en laaaaang 12-måneders sommer!?????‍♀️??‍♀️??‍♀️???❤️❤️❤️

 

Tuva er den eldste matrosen ombord på S/Y KEA

5 thoughts on “Mine følelser

 1. Liv Holm Korsvold says:

  Hei Tuva?❤Du skriver så godt, reflektert og modent, at bestemor blir varm om hjertet! ❤Pappa blir nok glad av å lese det du skriver!?❤Jeg er så glad i og stolt av deg ,Tuva!❤?❤Kos dere videre på turen, gleder meg til å lese mer av det du og resten av familien skriver!?❤?Klem fra bestemor❤

 2. Karoline says:

  Fint at du deler hva du tenker på og hva du føler❤️. Og koselig at du tenker sånn på pappa?. God klem fra tante

 3. Bente Chr Kolbjørnsen says:

  Så flink du er til å uttrykke deg Tuva – og så godt å høre at du trives og nyter denne reisen. Veldig bra at du også har funnet ut hvordan du skal takle sjøsyke.
  Koooooooooos deg videre ? Klemmer mormor og morfar

 4. Kari og Morten Overvik says:

  Kjære Tuva.
  Det var så godt å lese om hvordan du føler det, og du skriver så veldig fint om tankene dine. Det at du er en så fin optimist gjør jo at vi her hjemme bare kan tenke positivt fordi at vi vet at du og familien din har det så kjempefint. Det at pappa jobber og mekker veldig mye på seilbåten, det er jo noe han liker veldig godt – og så blir han jo ekstra godt kjent med alt som har med båten å gjøre :-)) Det blir jo tid til fine turer også 🙂 Og nå vet vi jo at skolen på båten er godt igang for deg og Tiril , at mamma baker deilige surdeigsbrød og har handlet mye sunn mat – så nå gleder vi oss med dere :-))
  Klem fra farmor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *