San Blas

SAN blas

SAN blas er et veldig fint sted det er fine hvite sandstrender og høye palmer.  Noen er bøyd og noen er ikke det. Det går ikke an å fly dit, men det går an å fly til Panama og seile til øyene🏝🏝.   Indianerne kom ombord i Cest si Bon for å selge armbånd.

Og klær de lager selv 👚👕👖👔👗👘👙

27.02 2018

I dag har jeg hatt en fantastisk bursdag. Jeg ble vekket med sang  av en pirat/Mrs.wifi, indianerpappa og Tuva.

Vi hadde ikke kake, så pappa lagde pannekakestabel med lys og små paraplyer:

Vi dro til en strand og badet, så gikk vi til en godtebutikk for å kjøpe godteri til kvelden. Etter det dro vi til en slags flytende bar. Den het Tarzan swing. Ser du hvorfor?

Så dro vi for å gjøre klart til fest.🎉🎊Og på veien møtte vi aper. Tenk å ha en ekstra arm!

Neste bloginnlegg er underveis……

Tiril er den yngste matrosen ombord på S/Y KEA

4 thoughts on “San Blas

  1. Kari og Morten Overvik says:

    Kjære Tiril. Så fint du skriver om det vakre stedet San Blas og om feiringen av bursdagen din….dere er så flinke til å finne på artige ting for hverandre når dere fyller år. Tenk at du allerede er 9 år nå – tiden går jo så fort 😉. Og vi synes det var så fint å få snakke med deg på telefonen på selveste bursdagen. Takk for at du ringte ❤ Kos deg videre og hils gjengen. Vi gleder oss til å høre mer. Klem fra farmor og bestefar

  2. Liv Holm Korsvold says:

    Hei Tiril!❤ Takk for flotte fortellinger fra alt det spennende dere opplever!😁🌴⛵Er så glad for å høre at du fikk feiret 9 årsdagen din med pannekakekake og godteri!😁🎉❤ Skrev en lang melding på bursdagen din, men den kom nok ikke fram, for dere var ikke på nett! Glad i deg og savner deg veldig!😁❤❤Klemmer fra farfar og bestemor ❤❤

  3. Randi says:

    Hei Tiril, så moro å lese om alt det gøyale dere opplever! Og gratulerer så mye med bursdagen din på etterskudd! Du må få både en 9 års gave og en 10 års gave på neste bursdag 😊 vi gleder oss til å følge dere videre på turen, hils til resten av teamet på båten din! Herfra hilser Jørgen, Mikkel, Jens og Fia så klart 🐶

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *