Øvelse gjør mester – også i Panamakanalen

I går var undertegnede og Capt. Karl på Cest si Bon såkalte Line Handlers på en båt som skulle gjennom Panamakanalen. Båten var HarryZ (www.harryztur.com) med hyggelige Erik og Britt. En super dag med hyggelig selskap, god mat, god læring og mye fint å se. Inkludert krokodiller.

Note to self: Vent med bading til du er godt ute i Stillehavet.

I am the Captain of this ship, and I have my Wife´s permission to say so!

3 thoughts on “Øvelse gjør mester – også i Panamakanalen

  1. Olav says:

    Kult å få jevnlige drypp om fantastiske opplevelser på andre siden av jorda, dere har det åpenbar helt fantastisk. “Food for dreams” for oss som sitter her helt nedsnødd i både vær og jobb 🙂 Lykke til gjennom Panamakanalen og hils gjengen

  2. Kari og Morten Overvik says:

    Lykke til KEA crew……..Capt. TK nå også med erfaring som Line Handler – utrolig :-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *