På vei til Galapagos – dag 2

En kort statusoppdatering fra KEA-Crew. 43 timer ut fra Panama, tilbakelagt 265 mil. 625 igjen. Bra med vind så langt og fint vær. Stemningen er på topp. Skole, lesning, spill og fisking fyller dagene. Fått både Wahoo og Tunfisk på kroken. Det smakte godt.
KEA@Sea

I am the Captain of this ship, and I have my Wife´s permission to say so!

3 thoughts on “På vei til Galapagos – dag 2

  1. Inger Helene Bergh says:

    Tusen takk for rappoert?Så glad jeg ble?Da er det vel bra i den andre båten også?God tur videre!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Liv Holm Korsvold says:

    Hei alle fire!?Godt å høre at vind og vær er med dere og at skolen fungerer!?Her i Kilen er det kaldt påske i år og ruskevær i dag! Imorgen er det meldt bedre vær og sol får vi håpe!? Snøen har nesten smeltet, men kaldere nattetemperaturer er meldt, så noe blir vel liggende! God påske til dere fra Torill, Håvard og Liv iKilen!?❤??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *