Tiril på Nuku Hiva

Vi er nå på Nuku Hiva og koser oss masse. Vi kom hit søndag 13.mai og drar videre tirsdag 22. Mai.

Den første dagen spiste vi middag på Pizzarestaurant. Det var godt, men jeg tok grillet kylling isteden for Pizza fordi det hørtes så godt ut. Jeg fikk smake pizza av Tuva. Den andre dagen gjorde vi ikke så mye spennene.

Og foresten vi har ridd på……..HEST!!??
Vi kjørte bil i ca en halvtime til 40 min. Opp til toppen av øyen. Der var det fire søte små katteunger?. Da vi bar dem, var det som å holde en pelsdott ,se:

Den svarte og hvite, kalte vi for midnatt, den hvite hadde et gult og et blått øye den kalte vi for snevit, den oransje og gulhvite heter poppy og den siste heter rufsen for den hadde så rufsete pels. Den er ikke på bilde, men jeg har prøvd og tegne den:

Vi fikk komme inn til Hestene litt før vi dro, for og bli venner med dem. Den jeg fikk het : Pai Pai den var veldig rolig(og søt).? Vi fikk hjelp opp på hestene, og det var litt morsomt fordi guiden fulgte meg til hesten først, men hun hjalp meg sist opp på hesten. Vi red en liten stund på veien før vi red inn i skogen. Der var det nesten som i en film.(siden vi red på hester) vi red over fjell og ned fra fjell. Alt var fint, men plutselig begynte pappa sin hest og galoppere og Tuva sin også, og så falt Tuva av hesten. Tuva fortalte meg at når hesten begynte å galoppere måtte hun holde seg fast i sadelen. Det var ikke så smart, fordi da får ikke hesten beskjed om og stoppe. Ebba sa at hun så bare Tuva galoppere opp bakken og så kom hesten til bake uten Tuva.?. Heldigvis gikk det bra, men Tuva ville ikke opp på hesten etterpå. Pappa
overtalte Tuva opp igjen. Så gikk vi videre. ingenting galt skjedde etter det.?
Da jeg gikk av var jeg skikkelig støl under rumpa. Og det føltes skikkelig rart å gå. Etter og ha sittet på hest i flere timer.

17.Mai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????
I dag hadde vi en sen og god brunsj sammen med Jovial, det er noen norske som vi har blitt gode venner med. Vi hadde egge røre, norsk leverpostei , skinke, loff og mammas hjemme lagde rundstykker.NAM NAM NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Etter på dro vi inn til land og gikk i tog(veldig lite og rart)vi fant en open plass der hadde vi potet løp og en lek jeg ikke kan navnet på menn er veldig gøy,og vi hadde Quiz det var og så veldig gøy. Vi spiste middag på et hotell , der hadde vi barna en opptreden fra en sang som vi pleier og se på skolen men navn :Til Dovre faller.

Fredag 18. Mai.
Idag dro vi inn til land ca klokken:06.00. Og sa gratulerer med dagen til mormor på en internett kafe, før vi gikk på tur til et typisk samle sted på øya. Vi kom langt men så var det et bygge område vor det var en som sende oss langt inn i skogen. Han sa det var 100 meter opp og til venstre så pekte han på en sti. ,Men vi gikk mye lengre en 100 meter. Vi gikk til bake og spurte en dame som bodde i nærheten og hun sa det var 5 min den veien og pekte innover en sti og det var riktig ,men da vi kom fra var det mørkt. Så det miss lykka.?,men selve turen var gøy.?

 

Tiril er den yngste matrosen ombord på S/Y KEA

2 thoughts on “Tiril på Nuku Hiva

  1. Liv Holm Korsvold says:

    Kjøre Tiril ❤Så fint du skriver om alt dere opplever! Helsiggriser!!??❤zDå koselig å se at dere passet de maritime kjolene vi kjøpte i Tyrkia !?Passet godt på 17 .mai!???Nå er det blitt skikkelig sommer i Kilen, har ikke badet ennå, men tror nok det blir mye bading denne uka,cfor det er meldt så varmt vær!?God tur videre!? Tenker på dere!❤Klemmer fra farfar og bestemor ❤❤

  2. Tante Karoline says:

    Så gøy med hesteridning og små søte katteunger??. Dere opplever så mye spennende??. Savner dere! Klem???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *