Biltur på Tahiti⛰?

Hei igjen !

Jeg har noe mer å fortelle! Vi var nemlig på Tahiti litt til. Vi bestilte biltur inn i vulkankrateret. Tahiti er nemlig en vulkansk øy. Dere tror sikkert at det er lava der, men det er det ikke fordi den ikke er aktiv lenger. Det er faktisk fossefall, bekker og elver. Og høye fjell og …………….ufattelig mye grønt! Dalen vi kjørte igjennom heter Papenoo Valley.

Vi kjørte i en slags terreng-pickup bil med benker på.

Tuva og jeg satt på en slags terrasse på taket til bilen her er et bilde av Tuva og meg på terrassen=)?:

Og forresten, når vi kom over til terreng-veien så fikk vi lov til å …………stå!! I bilen. På setene!

Vi så masse fine blomster. Her er noen av dem.

Visste dere at en blomst av typen Hibiscus bare lever i et døgn? Den skifter farge fra gul til oransje til rød og så faller den ned på bakken. Det finnes 7000 forskjellige Hibiscus typer i hele verden. Det er mange det!!

I midten av turen stoppet vi inni vulkan krateret, og spiste lunsj. Vi stoppet også ved en slags kulp og badet.

Vi ble borte en hel dag og hadde en kjempefin dag.????

Tiril er den yngste matrosen ombord på S/Y KEA

5 thoughts on “Biltur på Tahiti⛰?

 1. Hilde W.Salas says:

  Hei på dere ! koselig å lese bloggen,,og følge dere på turen,og se alt det fine dere opplever.Hils til alle sammen..Koselig å se bilde fra farmor og Morten var hos dere 🙂 masse klemmer fra Juan og Hilde,farmors søster <3

 2. Liv Holm Korsvold says:

  Tusen takk for fint blogginnlegg med mange nydelige bilder, Tiril!?❤?Ja, nå lærte jeg masse nytt igjen Tiril!?Du får mye du kan fortelle og lære videre til klassen din når du kommer hjem!?⛵❤Savner dere veldig, men det går fort mot desember!?❤Mange klemmer fra farfar og bestemor❤❤??

 3. Tante Karoline says:

  Det så ut som en kjempefin dag, Tiril?☀️. Skikkelig kul bil da, hvor dere kan sitte på taket og greier???. Gøy å lese om alt det spennende dere opplever!?? Savner dere!!!! Stor klem❤️

 4. Bente Chr Kolbjørnsen says:

  Kjære Tiril

  Tusen takk for nok en interresant og spennende blog fra deg – denne gang om bilturen på Tahiti ❣❣

  Vi visste ikke at Hibiscus levde kun ett døgn – og at det går an å sitte på terrassen på en bil har vi heller ikke hørt om før?

  Flotte bilder har du også lagt ved bl annet av blomster – og du kledde dem alle ?

  Kos deg videre på Tahiti mens dere venter på ny del til furten på båten

  Store klemmer fra mormor og morfar ??

 5. Kari og Morten Overvik says:

  Kjære Tiril.

  Det er en flott blogg du har skrevet, og det er utrolig mange fine bilder av fargerike blomster. Naboen vår jobber i en blomsterbutikk, og nå kan vi faktisk lære henne om Hibiscus 🙂 Det er fint at dere har leid bil og fått sett mer av øya, og Papenoo Valley ser jo kjempespennende ut. Og lunsj inne i et vulkankrater – det høres jo ut som et eventyr. Ha det godt videre – vi følger bloggen din med stor interesse 🙂 Gode klemmer fra Toja, farmor og bestefar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *