The Streets of Pape’ete

Vi venter fortsatt på delene til forstaget. Nå har vi vært på Tahiti og Moorea i snart 5 uker, og skulle gjerne ha vært på vei videre. Når det er sagt, vi har fått rikelig med tid til å utforske Tahiti og Pape’ete. Pape’ete er ingen storby, ei heller er den særlig arkitektonisk vakker. I grunnen er det en ganske kaotisk by med en god del trafikk. Men den er livlig og fargerik, med vennlige og smilende mennesker overalt, massevis av koselige restauranter gjemt rundtomkring, og alt går i et ganske så rolig tempo. Jeg må si at jeg har blitt ordentlig glad i Pape’ete, så har lyst til å dele noen bilder fra da jentene og jeg gikk på Street-safari med kamera, på jakt etter veggmalerier.

Siden vi ble værende i Pape’ete litt lenger enn planlagt dro vi på hvalsafari for noen dager siden. Og jaggu så vi hval! Knølhval. Utrolige dyr. De kommer hit fra Sørishavet noen måneder hvert år, for å pare seg. Etter rundt 10 måneder med gravidemage kommer mammaen tilbake for å føde på samme sted. Vi fikk snorkle, men den var dessverre for langt unna til å se under vann. Vi måtte nøye oss med å høre sangen;) Ikke lett å få gode bilder, men her fanget TK et bilde av den vinkende hvalen.

I tillegg har vi leid bil og vært på stranden med de nye body-surfebrettene våre. Nydelige svarte strender.

Sist men ikke minst har hatt mange morsomme og hyggelige stunder sammen med våre venner på Jovial. I morgen håper vi at delene kommer på plass slik at vi rekker vær-vinduet som gir oss en fin seilas mot Tonga. Krysser fingrene, selv om vi må vinke farvel til Jovial som skal bli værende litt til før de drar tilbake til Marquesas. Der blir de over orkansesongen før de fortsetter ferden. Vi har hatt det fint sammen med dere, Ann Kristin og Atle!!

Tusen takk for nå, og god tur videre!

 

4 thoughts on “The Streets of Pape’ete

 1. Hedda Maria Mauland says:

  Hej! 🙂 Tack för fin läsning! Verkligen så häftigt med streetart, så färgrikt och uttrycksfullt! Gott att ni har det så bra!
  Ses snart! Gleder mig! 🙂
  Ps fint nytt profilbild! 🙂

 2. Hilde W.Salas says:

  Så vakre veggmalerier da !wow! kos dere videre på ferden,håper alle delene kommer da.Gøy å følge med dere,,klemmer herfra <3

 3. Liv Holm Korsvold says:

  Hei Janne!❤Takk for oppsummering av oppholdet på Pape’ete! Mye flott gatekunst har dere også foreviget!? Håper dere har det bra og at ferden videre snart er i gang!?⛵? Dere er i våre tanker hele tida og gleder oss til dere kommer hjem, det går fortere nå på slutten!?Nærmer seg også 1. oktober med stormskritt, det blir stas med ei godjente til i familien!❤❤❤Lykke, lykke til videre seilasen, håper dere ikke er blitt alt for forsinket!?⛵?Mange klemmer til dere alle fra farfar og bestemor iKilen!?❤?❤

 4. Kari og Morten Overvik says:

  Fantastiske veggmalerier, kjære Janne. Ja, Papeete er en herlig plass – også for oss….Og så koselig å høre at dere har hatt det fint sammen med Jovial….de to er herlige mennesker. Nå krysser vi fingrene for turen til Tonga…..vi ønsker dere det aller, aller beste….Gode klemmer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *