Vulkantur på Vanuatu

Hei!

I dette blogginnlegget skriver jeg om en uforglemmelig reise til en aktiv vulkan.

Vi kjørte i en pick-up til et sted der vi ble tatt imot på en velkomst seremoni. De danset og sang i ekte hula-skjørt. Den første dansen var velkomst-dansen, og den andre var en dans om vulkanen.

Vi kjørte opp og gikk de siste fem minuttene. Vi ventet til det ble mørkt og plutselig spruter det lava til alle kanter og det smeller så høyt at selv de som var i båtene hørte det.?. Der var vi ….rett foran oss er det glødene lava i mørke.

I landsbyen
I dette landet er de ikke så rike, de er ganske fattige, men de er nok  de lykkeligste folkene jeg har sett. Vi dro på markedet og alle så rart på oss, de flokket seg sammen for å se på oss.  På vei tilbake ropte de etter oss og vinket ivrige.

Det var alt for denne gang. Følg med på AUSTRALIA bloggen.???‍♀️?????????????

Tiril er den yngste matrosen ombord på S/Y KEA

3 thoughts on “Vulkantur på Vanuatu

 1. Hilde W.Salas says:

  Så gøy å lese bloggene deres.Kos dere masse på siste rest av turen,før dere setter nesa mot Norge.og så masse opplevelser som dere har ! <3 gode klemmer

 2. Kari og Morten Overvik says:

  Kjære Tiril matrosen. Dette var veldig spennende og flott å lese, du har blitt så fantastisk flink til å fortelle – og vi gleder oss til hver gang det kommer blogg innlegg fra deg? Tenk at Vanuatu har en aktiv og levende vulkan ? Det var nesten så vi kunne høre de buldrende lydene fra den når du skriver om den. Og så fine bilder med vakre farger. Tenk at du faktisk står der med en lavastein i hånden din ?❣? Fortsett å sende oss blogg hilsener – vi skal følge veeeeldig godt med. Det er jo som om du skriver en spennende bok ? Ha drt fortsatt bra, kjære venn. Gode klemmer fra farmor og bestefar ❣❣

 3. Bente og Harald Kolbjørnsen says:

  Kjære Tiril❣❣
  Så strålende du skildrer vulkanturen på Vanuatu og hvilke flotte bilder du har lagt ved. Vi ble veldig opphengt i bildet som viste velkomstseremonien og bildet av deg med en lavastein i hånden med glødende lava? i bakgrunnen.
  Det har vært sååååååååå spennende å være med på reisen gjennom bloggene deres. Gleder oss allerede nå til Australiabloggene.??

  Enda flere gode klemmer fra mormor og morfar??❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *