The End

Nå er vi offisielt landkrabber igjen! For et par uker siden pakket vi oss ut av vårt flytende hjem, og tok farvel med KEA. Litt vemodig 💙 Takk for at du har bragt oss trygt over Stillehavet!

Vår eventyrreise er over for denne gang, og vi er tilbake til Norge. I bagasjen har vi med oss en god porsjon mestringsfølelse, massevis av takknemlighet, fantastiske opplevelser og minner for livet.

Men viktigst av alt; Dette året har bragt familien vår enda tettere sammen. Vi har fått lov til å tilbringe mer eller mindre 24 timer i døgnet sammen i et helt år! Et varmt smil, en klem eller kjærlighetserklæring har aldri vært langt unna. Dette håper jeg vi klarer å ta med oss tilbake inn i hverdagen når vi kommer hjem.

Tusen takk til alle som har fulgt oss på reisen, og som har lest og kommentert på bloggen vår! Nå gleder vi oss veldig til å se familie og venner igjen!

Her er en link til en kort oppsummering av de siste ukene som landkrabber og campingturister i Australia og New Zealand.

// Mrs Wifi, logging off

One thought on “The End

  1. Jørgen says:

    Velkommen hjem, og takk for at dere har latt oss være med via blog’en! Vi har gledet oss med dere, og gleder oss nå til å treffe dere igjen og la dere inspirere oss til å realisere lignende, gode idéer 😃

    Vi sees!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *