Ut på tur, aldri sur?

Hei!

Dette er mitt aller første blogginnlegg og jeg gleder meg til og se hvordan dette blir. Som dere sikkert har hørt så skal jeg  ut på en ett års jordomseiling og jeg er veldig spent på dette. Så da tror jeg at vi bare skal sette i gang?
Jeg er spent på denne turen og kanskje litt nervøs også. Men jeg vet at dette kommer til og bli veldig gøy. Og med mange spennende opplevelser så tror jeg at vi kommer oss helt fint igjennom dette. Som du sikkert skjønner så kommer jeg til og skrive masse og ta masse bilder i løpet av denne turen. Det blir spennene med bare oss fire i familien og en familie til. Vi skal ha to like båter og de er ganske store og fine?Jeg er mest spent på hvordan dette blir og hvordan det blir og leve et helt år uten vinter. For meg som har bursdag på julaften så blir det  veldig annerledes og jeg tror det kan bli gøy. Jeg gleder meg til og oppleve ting som jeg og familien min aldri har opplevd før. Jeg har en lillesøster som sikkert også er veldig spent på dette her. Jeg kommer til og lage flere blogginnlegg, men nå er jeg ferdig for denne gangen.

HADET BRA!!!!!!!!!???

Tuva er den eldste matrosen ombord på S/Y KEA

9 thoughts on “Ut på tur, aldri sur?

  1. Kari og Morten Overvik says:

    Kjære Tuva. Så flink du er. Det blir så fint å følge med på bloggen din. Det er et flott navn på seilbåten og det et blir nok en kjempespennende tur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *