Om Union Island…….

Nå er vi på Union Island og vi har vært i den største byen som er der. Da fikk vi i skoleoppgave å skrive om Union Island. Vi skulle finne tre ting som vi skulle skrive ned, og lage blogginnlegg om det. Så her kommer det:

Den største byen heter Clifton. Det jeg synes var kulest å finne ut var at her på Union Island har det bodd mennesker helt siden 5400 år før Kristus! Tenk på det da! Hvis du tenker på at du teller ned hvor mange år siden det er fra i dag, så er det hele 7417 år siden! Den siste tingen var at her var det masse slaveri de fleste av de årene før Kristus. Men nå er det ikke lov lenger. Det er jeg veldig glad for.

Summary for English readers:

  • The biggest town on Union Island is Clifton.
  • There have been people living on Union Island since year 5400 befare Christ.
  • Before slavery was allowed on Union Island.

Tuva er den eldste matrosen ombord på S/Y KEA

2 thoughts on “Om Union Island…….

  1. Liv Holm Korsvold says:

    Hei Tuva!❤ Så fint og lærerikt du skriver!?Dere lærer og opplever mye spennende som dere kan ha glede av resten av livet!?Ja, slaveri var grusomt, Tuva, godt at det er avskaffet! Supergod i engelsk er du også blitt!? Ha dere fint videre, Tuva!?Glad i deg og savner deg!❤Skal hilse så mye fra farfar!❤Klemmer fra bestemor ❤?❤

  2. Kari og Morten Overvik says:

    Flott tolkning av en fin skoleoppgave, kjære Tuva. Dere har lært så masse allerede, og enda er det mange måneder igjen….dette må bli veldig bra. Beste hilsen og klem fra oss i Nittedal ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *