Nye omgivelser og fine opplevelser❣️

Nå har vi endelig kommet til et nytt paradis etter en tre-dagers seilas. Det er helt vidunderlig og være her. Spesielt etter den lange turen. Men stedet kommer senere. Nå skal jeg fortelle dere hva jeg tenker om denne turen:

Dette er noe helt nytt for meg. Det og seile i tre dager altså. Jeg mener,…….jada vi har jo seilt i fire dager før, men da stoppet vi opp for hver dag. Og det var jo i Norge, men nå er det et helt annet sted og med andre omgivelser. Og vi stopper ikke opp etter hver eneste dag. Neida!……her er det godt humør og tålmodighet som gjelder!Det jeg syntes var best med dette må ha vært og få se delfiner og alt som har gått bra. Stort sett så har jo egentlig alt gått veldig bra da,…..;). Men det som overrasker meg mest var at jeg sov så godt…eller…..ja, kanskje den første natten var jeg litt av og på, men den andre natten sov jeg faktisk ganske godt. Dette har vært en helt FANTASTISK seiltur, og jeg håper at vi får flere sånne turer framover❤️

Tuva er den eldste matrosen ombord på S/Y KEA

4 thoughts on “Nye omgivelser og fine opplevelser❣️

  1. Liv Holm Korsvold says:

    Hei Tuva❤ Så klokt og fint du skiver om seilasen!?❤⛵Ja, dette er en ny opplevelse for dere, seile flere døgn i strekk uten å stoppe og legge til land!!?Bra du har så positiv og fin innstilling!? Lykke til videre på ferden!?❤⛵?

  2. Brit og Rune Westberg says:

    Vi synes det er så fint at vi kan delta i opplevelsene deres. Du skriver så levende om alt. God tur videre???

  3. Kari og Morten Overvik says:

    Kjære Tuva. Vi er så glad for at du hadde så fine opplevelser også på denne lengste turen foreløpig – med både dag- og nattseiling, og det er fint at du sov godt og var vel vitende om at mamma og pappa byttet på med å styre KEA trygt under nattehimmelen ? Kos deg videre…. klemmer fra farmor og bestefar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *