Tiril på Curacao

Hei! Nå er vi på Curaçao ?

Vi har vert på akvariet ,en grotte og vi har leid en  stor bil som jeg kalte en buss. Det tror jeg dere skjønner:

Vi har også fått besøk va mormor og morfar:

Grotte

Vi skjørte bil/bussen til et sted som het Hato Caves der fikk vi lov til å  gå inn i en stor grotte. Der var det og så lov til å se på tegninger fra Indianer tiden.

Akvariet

Vi er på akvariet å nå ser på delfinshow. Er de ikke søte?

Vi har også  matet flamingo:

Tiril er den yngste matrosen ombord på S/Y KEA

6 thoughts on “Tiril på Curacao

 1. Kari og Morten Overvik says:

  Kjære Tiril.
  Så fin blogg du har skrevet fra turen til både grotten og akvariet. Det var litt av en bil-buss dere fikk kjøre med :-)) Delfiner er jo noe du har gledet deg til å få treffe lenge før du dro på drømmereisen, og tenk nå har du både sett dem og fått klappet på dem….. Morsomt….Og flamingoene er jo noen nydelige fugler…. Og ekstra fint må det jo være å få lov til å oppleve nye og spennende ting nå når mormor og morfar er på besøk. Ha det godt videre og hils til alle sammen 🙂
  Klem fra farmor og bestefar 🙂

 2. Liv Holm Korsvold says:

  Hei Tiril!❤ Så fint og morsomt du skriver!?Dere er er noen skikkelige heldiggriser!??❤?Veldig koselig for oss her hjemme å ta del i alle de spennende og flotte opplevelsene!????Kos dere masse med mormor og morfar!?❤?Hils alle sammen så mye fra oss to i Kilen!❤❤Til fredag reiser farfar og jeg til Strømmen, skal hjelpe tante Karoline og onkel Johannes med å flytte inn i nytt hus på Kjeller!?Neste torsdag drar vi til leiligheten vår i Tyrkia, det er ikke så varmt og fint der som hos dere, men bedre enn i kalde Norge!?Glad i deg, Tiril❤ Venter spent på neste fortelling fra deg!?❤?Klem fra bestemor ❤

 3. Tange Karoline says:

  Dere opplever så mye gøy, Tiril❤️. Kos dere masse sammen med mormor og morfar?. Nyt alle opplevelsene sammen. Stor koooos?????

 4. Aud Torild Korsvold says:

  Hei Tiril. Gratulerer masse med dagen ☀??
  Håper alt er bra med dere.
  Hilse gjengen.
  Klem fra tante Torild og Arild

 5. Liv Holm Korsvold says:

  Kjære godjenta, Tiril vår, tenk at i dag fyller du 9 år! Hipp, hipp hurra for deg, farfar og bestemor vi hyller deg! Gratulerer så mye med dagen i dag!?❤?????? Vi sender deg mange klemmer for deg vi aldri glemmer, selvom du på havet ved Panama seiler!❤❤❤❤❤❤❤⛵?⛵ Håper dere kan komme i land, slik at du kan få kake og sang!?????❤ Det er ikke sikkert du får denne meldingen i dag , Tiril, for vi vet ikke om dere har nettverk! Men vit at vi tenker på deg og savner deg og er veldig, veldig glad i deg!❤?❤Farfar har vippset penger til deg så spør pappa om de har kommet!?Ha en flott bursdag på de syv hav!?❤⛵????Farfar og bestemor er nå i leiligheten i Tyrkia og her er det ikke så veldig varmt og det har vært mye regn, men vi håper på sol etterhvert!?Hils resten av familien, Tiril og ha en fantastisk bursdag!????Mange klemmer fra farfar og bestemor ❤❤❤❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *