Om San Blas

Hei! San Blas var det stedet hvor vi var før Panama. San Blas er en øygruppe med 340 øyer. Folke som bor der heter Gunaindianere og kaller San Blas for Guna Yala. De ror mellom alle øyene med trekanoer og lever av å selge ting. De ror også inn til fastlandet. Damene syr klær for hånd og stoffer heter Molas. Noen av indianerne fisker med spyd på revet og deretter ror de med baksiden av spydet. Indianerne har selv valgt å leve sånn og jeg tror de har det ganske fint her. Cest si bon har fått besøk av I dianerne i båten og da tok vi jolla bort til dem. Jeg kjøpte et Indianerarmbånd. Det går ikke an å fly direkte til San Blas, men du kan fly til Panama og seile ut dit.

Tuva er den eldste matrosen ombord på S/Y KEA

2 thoughts on “Om San Blas

  1. Kari og Morten Overvik says:

    Kjære matroser.
    Jeg gleder meg til å se indianerarmbåndet ditt, Tuva – og jeg skulle gjerne ha delt den fine kokosnøtta med deg 🙂
    Tenk idag fyller jeg 8 år, og Tiril var bare ett år da jeg kom til Nittedal som en liten valp. Ha det bra – jeg savner dere – men jeg vet at dere har det veldig, veldig bra !
    Voff-voff klem til Tuva og Tiril vennene mine fra TOJA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *