Litt til fra Galapagos

Søn 08.04.18:

Idag har jeg jogget ca 2,5 kilometer.

Vi tok vanntaxi inn til byen. Der gikk vi en liten stund. Da kom vi til en slags sti. Det var nesten som en vei bare av brostein. Veien var litt humpete. Mamma og jeg fikk begynne litt før de andre. Da vi hadde løpt litt over halv veis tok Ebba og Albert og Maria oss igjen. Etter vert tok Karl-Ludvig oss også igjen, litt senere tok pappa og Tuva oss igjen. Da vi var framme hadde vi kommet til den bølge stranda som jeg fortalte om for to blogger siden.

Jeg var veldig sliten og da var det deilig med et kalt bad.

Ons 11.04.18:

Jeg sto opp kl. 06:15. Det er ganske tidlig. Vi tok en litt større båt enn de vann taxiene vi pleier og ta. Den kjørte vi i to timer. Jeg sov meste parten av turen . Det går mye fortere når man sover. Det gjør jo egentlig ikke det men når du sover virker det som om det går veldig fort. ?. Da vi kom fram til Isabela som  fremdeles er en aktiv vulkan. Som jeg for talte om på første Galapagos blogg er alle øyene vulkaner ,men noen er ikke aktive nå lenger. Når vi kom fram våknet jeg, det var deilig etter og måtte stå opp så tidlig.? Isabella var en super duper øy. Vi gikk på en strand med store bølger. Og spiste på en veldig koselig restaurant.?Og vi overnattet på et hostel. Vet du ikke hva et hostel er så er det et slags hus med mange sove rom og vi måtte kjøpe mat til å ha i kjøleskapet.

Det var veldig gøy faktisk.

Tor 12.04.18:

Vi sto opp kl: 06.15. Det er like tidelig som da vi tok båten til Isabela. Vi gjore oss klare på bade og jeg var ferdig først så jeg gikk sammen med Cest si bon og spiste frokost med dem. Etter hvert kom Tuva og mamma og pappa også. Vi  spiste og satt oss ute på tarasen. Og ventet en liten stund da kom det en slags laste bil ,men med benker og tak der laste planet skal vere. Vi hadde en gaid av han fikk vi en liten mat makke med et brød med ost og sylte tøy, en juise, tre bananer og en pakke kjeks. Vi skjørte høyt, høyt opp over skjyene det var utrolig. Vi måtte gå en liten stund. Da vi hadde gott en liten stund var vi på toppen av en vulkan.?. Der satt vi oss ned og spiste den mat pakken vi fikk i bilen mens gaiden fortalte fakta. Det var ganske korselig faktisk. Vi gikk ned til bussen. Så kjørte vi ned så gikk vi til hostelle og ventet i en time så gikk vi ned til favna og betalte for og dra tilbake til Santa Cruz.

VI TOK BÅTEN BLUE FANTASY   .

Nå drar vi ut på det store hav så det blir lenge til neste gang.??

Tiril er den yngste matrosen ombord på S/Y KEA

4 thoughts on “Litt til fra Galapagos

 1. Liv Holm Korsvold says:

  Kjære Tiril!❤Takk for flott oppsummering av de siste dagers opplevelser!❤?❤Så koselig å se og å snakke med dere i går, blir så rørt og glad av å se dere på Skype!❤?❤Masse lykke til på den lange ferden på Stillehavet uten å se land på 21 dager!?❤⛵?Klemmer fra farfar og bestemor ❤❤

 2. Hilde W.Salas says:

  Hei på dere alle sammen! spennende å følge dere på bloggene deres 🙂 det er ikke i tvil om at dere opplever masse på turen,som dere vil dra med dere resten av livet..Masse klemmer til dere alle sammen <3 fra oss her i Oslo Hilde

 3. Kari og Morten Overvik says:

  Kjære Tiril.
  Vanntaxi høres morsomt ut :-)) Og tenk å få oppleve å være på toppen av en vulkan og se utover landskapet, du er heldig! Lørdag var en kjempekoselig dag for oss her hjemme, for da fikk vi både se dere og snakke med dere på telefonen – det var en veldig god følelse. Vi tenker så masse på dere, og ønsker dere det aller, aller beste for det lange strekket dere har lagt ut på nå- tenk, tre uker 🙂
  Vi gleder oss til neste blogg.
  Gode klemmer fra farmor og bestefar

 4. Harald Kolbjørnsen says:

  Kjære Tiril
  Takk for nok en innholdsrik blogg med mange spennende opplevelser. Interessant å lese om vulkanøyen Isabela, og flott at dere fikk tatt dere en joggetur før dere dro ut på havet igjen. Lykke til med denne lange etappen. Gleder oss til å høre om hvordan den var. Store klemmer fra Mormor og Morfar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *