Alene i paradiset Raroia

Hei,
Her kommer en liten oppdatering fra KEA-Crew. Vi “befinner oss i et område uten dekning”. Raroia, Tuamotu, Fransk Polynesia.
Vi nyter ganske late dager i paradis. Dvs matrosene er flinke å ha litt skole nesten hver dag, Capt. TK fisker med harpun (med vekslende hell) og Mrs. Wifi baker, lager yoghurt og prøver å snike inn en og annen treningsøkt. Men utenom det handler dagene om bading, snorkling, padling, kokosnøttplukking og å bare nyte omgivelsene. Her er det akkurat sånn som man ser for seg i feriebladene, bare uten resortene og menneskene. Lysegrønne palmer, hvite strandlinjer, turkis lagune… Og vi er alene i paradis, kun CSB og Jovial og oss. Båten ligger så stille at det kjennes ut som om vi ligger i en marina, ikke en bølge. Vi ligger beskyttet av revet rundt atollen. Vi har laget en bålplass på stranden der vi griller fisk og prater på kveldene, de kveldene vi har fått fisk, og hvis ikke har vi tid til å spille spill eller se en film med jentene.
I forgårs fikk vi en kjempeopplevelse på ettermiddagen da to mantarays kom inn i bukten. De er kjempestore planktonspisere – sjekk på nettet – et utrolig syn. Og alle hoppet uti med snorkel og maske og fikk sett dem under vann. Helt utrolig! Haiene som svømmer rundt oss er vi blitt familiære med, de er ikke så mye å snakke om lenger;)
Vi blir en stund til i paradis. Skal vel tutle oss videre til en annen atoll etter hvert, men ikke bestemt hvilken. Nå ligger vi på Raroia, atollen der Thor Heyerdahl gjorde landfall med Kon-Tiki. Ingen internett, og knapt nok mobilnett. Ikke stabilt nok til å kunne ringe, kan kanskje få sendt en sms av og til om man er heldig. Og har tålmodighet….
Dette var bare et lite livstegn fra langveisfarerne:)
Bilder og film kommer når vi får nett igjen. Trolig på Tahiti i månedskiftet juni/juli.
Alt vel ombord.
KEA-Crew.

I am the Captain of this ship, and I have my Wife´s permission to say so!

3 thoughts on “Alene i paradiset Raroia

  1. Liv Holm Korsvold says:

    Hei alle fire!?❤?Godt å høre fra dere igjen!❤Jeg begynte å bli litt redd for at det hadde skjedd noe! Nyt dagene i paradis!?⛵?Dere er alltid i våre tanker!❤?❤

  2. Karoline says:

    Godt å høre fra dere?. Det høres virkelig helt magisk ut det du beskriver! Vi savner dere❤️.
    Stor klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *