Tiril i New Zealand

Halla!

Nå har vi flydd til New Zealand. Det er mye kaldere her enn i Australia, men det er kjempefin natur her. Det er veldig grønt, og mange forskjellige fine fugler. Vi har leid en campingbil og er på en camping plass i Christchurch.

Her har de en slags firehjuls-sykkel, som var kjempegøy å kjøre!

Vi dro videre til Dunedin, og på veien stoppet vi og matet Alpakkaer. De var sååå myke! Det var tre stykker. Den ene kalte vi for Kristian (hvit og brun), den andre for Fløff ( lyse brun), og den tredje Anders (mørke brun).

I Dunedin så vi på huset pappa bodde i når han var utvekslingsstudent. Og vi gikk opp verdens bratteste bakke i følge Guinness rekordbok!

Vi dro videre til Queenstown. I Queenstown tok vi Zipline! Det var veldig gøy! Den første var 103m over bakken. Den ville jeg nesten ikke ta, men tok den likevel. Så kjørte vi sikksakk nedover, frem og tilbake over dalen. I bunnen var det en elv. På slutten var vi nesten helt nede ved vannet.

Vi kjørte også jetbåt! Det var gøy det! Vi kjørte på en elv og DET GIKK FOOOORT! 80 km i timen. Vi suste rundt og inn i trange ganger. Det vi gjorde som var min favoritt var å spinne rundt. Bilde?

Etter det dro vi til Hanmer Springs. På veien stoppet vi i Wanaka og badet i en innsjø. Det var iiiiiskaldt. Hanmer Springs badet vi i varme kilder. De var 38-40%. Det var bedre enn innsjøen

Vi dro også til Kaikoura. Der spiste vi hummer som sies å være verdens beste hummer. Der så vi også seler. De var hårete, tjukke og late, men veldig søte.

I Blemheim var vi på en veldig koselig camping plass. Der var det en elv med åler, og vi matet dem. Jeg tok på en av dem, og den var slimete….

Dagen etter kjørte vi til fergekaia, og der kjørte vi ombord på en bilferge. Den kjørte fra sørøya til nordøya. Vi endte opp i Wellington (hovedstaden på New Zealand). Nå er vi på vei til Auckland for å fly hjem.👋👍🏻🤗😎🎁👩🏼😱 Gleder meg til å se dere igjen!

Dette er min siste blogg. Tusen takk til alle som har lest bloggen min! Og til alle som har kommentert: tuuuusen takk for så fine kommentarer. Håper dere likte å følge med på Keablogg.no

SES SNART!

Hilsen Tiril-matrosen

Tiril er den yngste matrosen ombord på S/Y KEA

2 thoughts on “Tiril i New Zealand

  1. Kari og Morten Overvik says:

    God tur hjem, kjære Tiril-matrosen. Vi gleder oss til å gi deg gode klemmer på søndag. Tusen takk for fantastiske blogger, kjære store veslegulljenta vår. Klem fra farmor og bestefar og Toja ❤😍🎄🎅

  2. Inger Helene Bergh says:

    ❤️lig takk for følget på bloggen dette året, Tiril😊Jeg har lært så mye😊Du skriver så levende😊God tur hjem til dere alle👍😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *